vervolg pallets

Vervolg palletsHier is een zeer mooie kroonluchter, met een architecturale uitstraling en een zeer eenvoudige geschiedenis. In het begin was deze kroonluchter eenvoudig, een ongewenste houten pallet.  Na het snijden van de pallet en het selecteren van stukken die verschillende afmetingen heeft, werden ze in elkaar gezet en vastgezet op een zeer artistieke manier. Het resultaat was een zeer mooie en functionele kroonluchter.

Pallet boekenplank en fietsenrek
Vanwege hun structuur kunnen pallets gemakkelijk worden gebruikt om boekenkasten maken. Je hoeft niet eens te veel wijzigingen aan te brengen. Plaats het pallet langs de muur, beveiligen en misschien nog wat planken hier en daar en je bent klaar. Paint it in een levendige kleur als je wilt en je bent vrij om de boeken toe te voegen. Bovendien kunt u ook gebruik maken van de structuur als een fietsenrek, zoals getoond in de afbeelding.
1. Pallet verticale tuin

Hier is een idee van hoe je een pallet kunt zetten in een zeer mooie verticale tuin. Voor dit project moet je 1 pallet, 2 grote zakken met potgrond, 16 six packs van eenjarigen, 1 kleine rol van het landschap stof, nietpistool, schuurpapier. Het resultaat is een zeer mooie en functionele structuur waarop je planten kunnen groeien.


2. Honingraat spiegel


Hier is een meer geavanceerde stuk dat  ook gemaakt word met behulp van een pallet. Hoewel dit specifieke voorbeeld is voorzien van honingraat spiegels, kunt u in principe gebruik maken van elk type spiegel. Gebruik de pallet als een ondersteunende structuur en voeg de spiegels. Je hebt een mooi decoratief stuk dat  makkelijk te maken is en ook functioneel.

Geen opmerkingen: