Advies & Verkoopstyling

 
                  


U kunt bij mij ook terecht voor advies en verkoopstyling van uw huis.

Direct na het openen van de voordeur krijgt men al een indruk die bepalend is voor het gevoel erna. De eerste 15 seconden zijn van cruciaal belang voor het verkoopproces. Potentiële kopers willen zich graag direct thuis voelen bij het bezichtigen van hun mogelijke toekomstige woning.
 
 
Ik bekijk de woning door de ogen van de potentiële kopers. Voor een goede eerste indruk maken we een plan van aanpak om uw huis optimaal in de markt te zetten en uw huis zo courant mogelijk te maken voor de verkoop. In de praktijk blijkt dat de aanpassingen die nodig zijn om een huis zo goed mogelijk te presenteren voor de verkoop, vrij eenvoudig te realiseren zijn. Ik maak zoveel mogelijk gebruik van de bestaande inboedel. Hierdoor blijven de uitgaven tot een minimum beperkt. Door het verschuiven of juist weglaten van te aanwezige meubelstukken, een ander kleed (dat U in uw nieuwe huis opnieuw kunt gebruiken) of een andere tint op de muur is het mogelijk om rust te creëren in het geheel. Soms door grote veranderingen, maar meestal met kleine ingrepen waardoor juist uw huis er positief uitspringt.
 
Vaak is het mogenlijk om met een klein budget een grote eerste indruk te maken.

Ik kan u advies geven over eenvoudig uit te voeren aanpassingen waarmee u een goede eerste indruk maakt en daarmee de verkoopkansen aanzienlijk zult verhogen.


Ik ben er van overtuigd dat iedereen met dit advies aan de slag kan.

Wilt u meer begeleiding en hulp, dan kan dat ook.

De tarieven hiervoor worden in overleg vastgesteld.

TARIEVEN.

- Een adviserend gesprek excl reiskosten. 50.00 euro
mijn emailadres: ingrid_spillekom@hotmail.com
Geen opmerkingen: