Het Design Hotel Eburon

Het weekend naar Tongeren

Ja, wij (mijn man en ik) zijn dit weekend naar Tongeren geweest. Het was in een woord geweldig, een echte aanrader. Het trendy 4-sterren Eburon Hotel - Hampshire Classic is gevestigd in een schitterend eeuwenoud klooster in het centrum van Tongeren. De combinatie van tastbare historie en kleurrijk strak design zorgt hier voor een bijzondere sfeer. Het hotel biedt een oase van rust in het mooie Belgisch Limburgse landschap.  Kleurrijke poefen van ‘Le Couchon’ en strakke verlichting van ‘Kreon’ brengen een stuk Limburgs design in Eburon.

Lounge

De Receptie


Zaterdag zijn we in Tongeren zelf geweest, we hebben heerlijke terrasjes bezocht, leuk gewinkeld heel veel schoenen winkels. (heel vervelend) Lekker gegeten in een Brasserie. Pasta gerecht, Belgische Wafels met slagroom, ijstaart, Irish koffie, lekkere port, en een heerlijke fles bordeaux. franse kaas, Ja dat is het echte bourgondische leven. Wij hebben het ons echt laten smaken.
<><><><>
een van de heerlijke terrasjes
De klooster tuin


Op zondag is er altijd een antiekmarkt, die begint s'morgens om 6 uur. Tongeren is de oudste stad van België. Daarvan laat ik in mijn volgende bericht wat foto's zien.


<><><><><><>
Een grote inloop regendouche
<><><><><><>
Ja, een bad midden in de kamer


        Onze comfort kamer echt een mega groot bed met
        kleurrijke poef van Le Couchon
                Kortom het was een te gek leuk, culinair,
                design, en  liefdevol weekend.
Geen opmerkingen: